Goed in wat we doen.

Bij Zijtveld Grijpers werken we al 25 jaar in een hecht team aan de beste sorteergrijpers. En dat doen we met trots! Zijtveld is marktleider op het gebied van sorteergrijpers. We zijn een sterk groeiend bedrijf, dat voortdurend innoveert. Sinds 2018 zijn we een onderdeel van Indutrade.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken ervaren krachten om mee te werken in de productie, maar we leiden ook graag mensen op. Onze leermeesters leren je de fijne kneepjes van het vak en we bieden je goede doorgroeimogelijkheden.

Onze vacatures.

Wil je werken bij Zijtveld? Bekijk hier onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Lasser

Opleiding: MBO (niveau 2-4)Locatie: ‘s GravelandSalaris: MarktconformDienstverband: Fulltime (40 uur)
Vacature bekijken

Met trots
stage lopen.

Zijtveld Grijpers is een erkend leerbedrijf. We bieden uitdagende stage-opdrachten en afstudeerstages voor studenten aan technische opleidingen op alle niveaus. Bij ons leer je de theorie van je opleiding toepassen met concrete opdrachten. Zoals het ontwerpen van een lasrobot of het ontwikkelen van een mechanisch smeersysteem.

We bieden je de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan, maar ook om vakkennis op te doen. Welke stage ook bij jou past, je krijgt altijd adequate begeleiding van onze leermeesters. Interesse in een stage bij Zijtveld? Bel naar 035 656 3359 of stuur een berichtje naar hr@zijtveld.com

“Binnen de ingenieursafdeling heb ik een zeer leerzame en uitdagende afstudeerstage gelopen.’’

-Remy van Vugt, afstudeerstagiair HBO

“Ik heb mij mogen toeleggen op het volledig ontwikkelen en uitwerken van een lasinstallatie, die daadwerkelijk een bijdrage gaat leveren aan het productieproces.”

-Wiljan Brouwer, stagiair HBO

“Tijdens mijn opleiding heb ik Zijtveld leren kennen als een bedrijf dat ondanks haar groei mij nog altijd goed heeft weten te ondersteunen tijdens mijn opleiding en waar ik nog altijd erg geniet van de gezellige sfeer die er hangt.”

– Simeon Paris, stagiair

“Als erkend leerbedrijf gaf Zijtveld mij de mogelijkheid om een functie (lasser), die ik vanuit mijn opleiding erg graag verder wilde ontwikkelen, uit te proberen en mijzelf eigen te maken.”

Luna Kint, stagiaire lassen

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan